Aanmelden

Verwijzing van een arts
Voor het maken van een afspraak met het Centrum Obesitas Noord Nederland voor een eerste consult, heeft u een verwijzing nodig van een arts. Dit kan uw huisarts zijn of een medisch specialist bij wie u onder behandeling bent, maar ook uw bedrijfsarts. De verwijsbrief kan uw arts digitaal aan ons verzenden of u kunt de brief meekrijgen om aan ons te overhandigen tijdens het 1e consult.

Persoonlijke situatie
Bij het aanmeldformulier en eetdagboek vragen wij u uitgebreid naar uw gegevens. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van uw situatie en kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.  Zonder ingevulde vragenlijst en eetdagboek is beoordeling en een eerste afspraak niet mogelijk.

Aanmelden
Via onderstaande link kunt u zich aanmelden bij MijnCON. Nadat u uw account heeft bevestigd, ontvangt u de eerstvolgende werkdag het aanmeldformulier en eetdagboek in uw MijnCON account. Na insturen van de vragenlijst en eetdagboek wordt na ongeveer 2 weken telefonisch contact met u opgenomen over het inplannen van een eventuele afspraak.
Klik hier om u aan te melden

Voor vragen of voor het eventueel aanvragen van de papieren versie van het aanmeldformulier, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.


Snel naar

BMI berekenen


Uw bmi berekenen

Zo berekent u uw Body Mass Index:
Vul hieronder uw lengte (bijvoorbeeld 184) en uw gewicht (bijvoorbeeld 95.5).


Bereikbaarheid

Tel: 058 - 286 6969
Fax: 058 - 286 6103

Bezoekadres:
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Routebeschrijving

Postadres:
Postbus 888
8901 BR Leeuwarden